ANWB Vakanties

Met ANWB Vakanties maak je een geweldige en onvergetelijke rondreis naar de exotische Filippijnen: een fascinerende bestemming met een spectaculair landschap, schitterende stranden, natuurschoon en smaragdgroene rijstterrassen. ANWB Vakanties (voorheen FOX Vakanties) is al jaren één van de meest populaire reisorganisaties als het gaat om verre bestemmingen. Een prachtige groepsrondreis naar de Filipijnen mag natuurlijk niet aan het reisaanbod ontbreken.
Meer over ANWB Vakanties.

Undiscovered

Waar anderen een land zien, laat Undiscovered je het land beleven! Met unieke routes, activiteiten en onontdekte locaties beleef je het échte Filipijnen zoals geen ander dat doet. De reizen van Undiscovered zijn op privé basis en worden met veel zorg naar jouw wensen samengesteld. Bekijk het uitgebreide aanbod en vraag een offerte aan voor jouw reis op maat naar Filipijnen.
Meer over Undiscovered.

1 gedachte over “Reisorganisaties”

  1. Ik zoek vliegtickets (retourtickets, ecomnomy klasse) van Amsterdam naar Cebu (Filipijnen) in de periode 26 juli t/m 23 augustus 2023. Graag prijsopgave per volwassen persoon inclusief alle kosten.
    Ik wil ook graag weten of jullie tijdens de reis ook op de hoogte houden van meest recente coronamaatregelen en of jullie een contacttelefoonnummer hebben in geval van nood (in de Filipijnen komen aardbevingen en tyfoons voor)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *