De Filipijnen

Reisorganisaties

Filippijnenreizen

Waar vele reisorganisaties zich voordoen als specialist geloven wij in de kennis en ervaring van mensen ter plaatse voor wie de bestemming hun thuis is. Filippijnenreizen.nl is de specialist voor individuele rondreizen naar de Filippijnen. Op de website staan een aantal voorbeeldreizen, maatwerkreizen zijn onze specialiteit dus wij maken graag de voor u ideale reis ! Ook zijn wij gespecialiseerd in huwelijksreizen en kunnen ook u trouwerij in de Filippijnen verzorgen met onze weddingplanners. Ons team is al ruim 15 jaar succesvol in het organiseren van rondreizen in de Filippijnen en woont er ook deels. Zo heeft u het beste van 2: advies in Nederland vooraf en ook tijdens en na de reis heeft u onze aandacht. Wij hebben Nederlandse reisleiding ter plaatse die 7 dagen per week voor u klaar staat. Kortom een echte specialist waarmee u de Filippijnen kunt ontdekken en beleven! Meer over Filippijnenreizen.

Fox, Verre Reizen van ANWB

Met FOX, Verre Reizen van ANWB maak je een geweldige en onvergetelijke rondreis naar de exotische Filippijnen: een fascinerende bestemming met een spectaculair landschap, schitterende stranden, natuurschoon en smaragdgroene rijstterrassen. Fox is al jaren één van de meest populaire reisorganisaties als het gaat om verre bestemmingen. Een prachtige groepsrondreis naar de Filipijnen mag natuurlijk niet aan het reisaanbod ontbreken.
Meer over Fox, Verre Reizen van ANWB.

Kras

Kras organiseert een breed scala reizen naar diverse prachtige vakantielanden, waaronder culturele rondreizen per bus en fly-drives met de eigen auto, stedentrips en actieve reizen als fietsvakanties, wandelreizen en jungle-reizen. Het Filipijnen-reisaanbod van Kras bevat een aantal startpakketten en een fabuleuze rondreis die je langs alle noemenswaardige plekjes brengt. Kras is één van de grootste en één van de meest populaire reisbureaus met verre bestemmingen. Helaas biedt Kras niet altijd reizen naar De Filipijnen aan.
Meer over Kras.

Undiscovered

Waar anderen een land zien, laat Undiscovered je het land beleven! Met unieke routes, activiteiten en onontdekte locaties beleef je het échte Filipijnen zoals geen ander dat doet. De reizen van Undiscovered zijn op privé basis en worden met veel zorg naar jouw wensen samengesteld. Bekijk het uitgebreide aanbod en vraag een offerte aan voor jouw reis op maat naar Filipijnen.
Meer over Undiscovered.